Qui Som

A Sam Plast som especialistes en la fabricació de tot tipus de bosses. Comptem amb més de 30 anys d’experiència en aquesta activitat.

Des de la fundació de l’empresa,  la proximitat, la seriositat, el servei i la competitivitat han estat les nostres bases. L’empresa sempre ha mantingut el seu caràcter familiar facilitant d’aquesta manera el tracte amb els clients.

samplast-empresa

Entre la nostra gama de productes hi ha bosses de nansa tipus camiseta, bosses de mercat, làmines, bosses de deixalles i altres productes fets amb politè d´alta i baixa densitat.

Amb la voluntat de donar resposta a les necessitats dels nostres clients, i adaptant-nos als nous temps, som quelcom més que fabricants de productes de polietilè. Per aquest motiu hem aplicat les últimes tecnologies del sector per oferir els productes més innovadors, pràctics i també ecològics del mercat. Al nostre catàleg s´hi han afegit les bosses degradables, les compostables, les de ràfia, i les de paper, entre d´altres. Aquest fet també ens converteix en una empresa totalment respectuosa amb el medi ambient.

Tots aquests factors ens permeten treballar i donar resposta d’una forma ràpida a empreses d’una gran diversitat de sectors com el comerç, l’alimentació, la indústria i la construcció, entre d’altres.

La fàbrica i les oficines de la nostra empresa estan ubicades al polígon industrial La Borda de Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, molt a prop de Barcelona.

Respecte pel medi ambient

reciclatge

A Sam Plast tenim cura del medi ambient i vetllem per la seva conservació. Per aquest motiu, la incorporació de les últimes tecnologies de fabricació de bosses de polietilè han fet que el nostre procés de producció sigui el màxim de respectuós amb la natura. A més a més, les bosses de polietilè que nosaltres fabriquem són un producte totalment reciclable. Per aquest motiu és molt important que un cop arriben al final de la seva vida útil siguin dipositades al contenidor corresponent.